Moderna & klassiska kök i Helsingborg

Kök från exklusiva och erkända varumärken som Arredo3, Länghemskök och Woodrich.
I vår köksbutik i Helsingborg kan du hitta inredningsdetaljer, bänkskivor, köksluckor och allt annat som krävs för ett modernt och nytt kök. Med mer än 30 år i branschen vet vi vilken inredning som  behövs i ett nytt kök för att du som kund ska vara nöjd i flera år framöver. Det handlar inte bara om design och elegans utan även funktionalitet och enkelhet. 

Kontakta oss på 042-294722 eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du besöker oss får du ett varmt välkomnande och möjlighet att skissa upp ett nytt kök tillsammans med en köksexpert. Detta ger dig en helhet och ett färdigt pris skräddarsytt efter dina behov och förväntningar.

Italienska kök med hög kvalitet

Arredo3

Med ett nytt kök från Arredo3 får du italiensk design och kvalitet rakt igenom. Med runt 60 000 producerad kök per år och över 300 anställda är Arredo3 ett stort, säkert och erkänt varumärke. Alla kökslösningar och köksluckor tillverkas med högkvalitativt material och uppmärksammad design i moderna fabriker några få kilometer utanför konststaden Venedig. 

Vi på WM Kök och Bad har valt att arbeta med Arredo3 eftersom de står för hög kvalitet med ett omfattande utbud av kökslösningar som passar både smak och plånbok. Du som kund kan välja mellan en mängd olika ytbehandlingar, kökssystem och möbleringslösningar som vi skräddarsyr efter dina utrymmeskrav. 

I vår butik kan du välja mellan moderna kök som reflekterar nutida köksdesign tolkat på flera olika sätt. Styrkan i den moderna kökstolkning som kommer från Arredo3 ligger i innovativa stilar formade av kundbehov runt om i hela världen. Du kan även välja ett nytt klassiskt kök i ett exemplariskt utförande med fina detaljer och tidlös elegant design. Besök vår butik i Helsingborg och känn på materialet, samt se dynamiken i den design som uppstår i ett nytt kök från Arredo3.

Modernt kök med svensk kvalitet

Länghemskök

Länghemskök är ett traditionellt familjeföretag med rötter i Västerås sedan 1951. Med ett brett sortiment och mängder av unika luckor och skåp skapar länghemskök ett personligt kök som specialtillverkas direkt i fabrik utifrån dina unika utrymmen. Länghemskök ligger ständigt i framkant och deras lösningar inreds med högkvalitativa lådor, utdrag och karuseller som ger dig ett modernt kök som håller under många år framöver. 

På WM kök och bad är vi starka förespråkare av våra utvalda köksmodeller, däribland länghemskök. Deras svenska kvalitet och snabba leveranstider bidrar till hög kundnöjdhet och ett modernt eller klassiskt kök som håller. Det är bekvämt med en erkänd leverantör som alltid levererar vad som lovas och är behjälpliga vid kundspecifika beställningar. 

Inne i vår köksbutik belägen i södra Helsingborg, närmare bestämt ramlösa, kan du som kund se våra köksutställningar, känna på materialet och få en unik tur tillsammans med våra experter. Har du dessutom en färdig skiss med mått på ditt köksutrymme kan vi sätta detaljerna på plats och ge en verklig bild av hur just ditt framtida kök kommer se ut.

Referenser

Kök Helsingborg
Kök

Startsida

Köksrenovering

Kökluckor

Bänkskiva

Våra kök

Om oss

Köksinspiration

Kontakta oss

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Arredo 3

Länghemskök

Woodrich

Hitta ett nytt kök i Helsingborg

Med ett nytt kök får hemmet en känsla av modernitet och elegans, nedan finner du några av våra nya moderna kök. Du får gärna komma och besöka oss i vår köksbutik i Helsingborg och se hur köken ser ut i verkligheten. Alla våra moderna kök håller en hög kvalitet och har elegant design. Vi gör alltid en professionell skiss av köket, där du får se hur köket kommer se ut i ditt hem.

Arredo3 – KALI

Modellen Kali är ett nytt slät kök och är en av våra bästsäljande modeller. Välj mellan system med grepplist eller handtag. 22 mm MDF lucka med olika val av ytbehandling.

Arredo3 – GLASS 2.0

Modellen Glass 2.0 är ett modernt och nytt kök. Kombineras med system med grepplist. 23 mm lucka med aluminiumram. Val av ytbehanling: blank glas, matt glas eller HPL utförande.

Arredo3 – TEKNA

Modellen Tekna är ett nytt kök med integrerade handtag. 22 mm MDF med olika val av ytbehandling: matt laminat eller laminat med struktur.

Arredo3 – TIME

Modellen Time är ett nytt och modernt kök. Välj mellan system med grepplist eller handtag. Time finns i ca 40 olika färger. 22 mm MDF lucka med tre olika val av ytbehandling: blank lackad, matt lackad eller metallisk.

Länghemskök – Option Grepp Vit Högblank/Valnöt

Option Grepp ger ett funktionellt och nytt kök med fantastiska möjligheter att skapa sin egen stil. Här har man valt kontrasten mellan det vita, högblanka och den varma vackra valnöten. Laminaten går att få i flera olika färger och trälisten finns även i ek.

Länghemskök – Alpina Grepp

Avance är en klassisk ramlucka i all sin enkelhet, ständigt populär bland våra kunder. Den vita färgen ger ett modernt och tidlöst intryck och passar i de flesta hem. Spröjsade vitrinluckor finns att välja i ett flertal olika varianter och tillsammans med belysning ger det en varm och ombonad känsla. 

Länghemskök – Pärlspont – NCS S 3502-Y

Lantstilen och myskänslan dras till sin spets i ett nytt kök med pärlspontsluckor. Traditionella skålhandtag och porslinsknoppar blir som pricken över i.

Länghemskök – Stil – Torpa Ask Mellangrå

Ett nytt kök som ser platsbyggt ut men som är lika lätt att montera som andra Länghemskök. Här är luckan i Massiv Ask, bänkskivan likaså och alla synliga delar av stommarna är fanerade med Ask-fanér.

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.

Inspiration

Kök i helsingborg

Köksinspiration

Söker du inspiration till ett nytt kök?

Med inspirerande, sagolika och drömmiga köksbilder ger vi dig ideér som ska förverkligas. Det är ofta starten på något nytt där kök och köksinredning står i centrum för en framtida design. I vår köksinspiration delar vi med oss av kök från våra fantastiska leverantörer som ständigt tar fram nya innovativa designkök.

Här kan ni hitta era framtida köksluckor, inredningsdetaljer och bänkskivor. Ta med era visionära ideér till ett inbokat möte så gör vi dessa till verklighet med mer därtill. Vi vet vad som behövs för att ni ska få ett funktionellt kök som passar vardagen perfekt!

Nytt Kök Helsingborg

Från bloggen

Ska du skaffa nytt kök? Tips, steg för steg.

Vi har levererat kök sedan slutet av 80-talet, det har bidragit till många nyttiga lärdomar som du får ta del av i denna artikel. Med ett stort engagemang delar kökskreatören Wendel med sig av sina erfarenheter kring vad du bör tänka på när ett nytt kök står för dörren. Vad kostar det? Hur länge håller ett kök? Vilka komplikationer kan uppstå? 

Frågorna är många men det finns lösningar som får dig att hitta hopp i djungeln av kök. Vi finns alltid där om du har frågeställningar utan gedigna svar. Ring eller besök oss i vår köksbutik så får du information med över 30 års erfarenhet.