Nytt kök i Helsingborg?

– Detta bör du tänka på!

När man har bestämt sig för att bygga ett nytt kök står man inför en stor utmaning, självklart en väldigt rolig utmaning. Det är många detaljer och val man behöver tänka igenom innan man står i ett nytt kök och kan njuta fullt ut.

Vi på WM Kök o Bad har försökt att skriva ihop lite viktiga tips och idéer att tänka på inför sitt projekt – Nytt Kök.

Kontakta oss på 042-294722 eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du besöker vår butik i Helsingborg får du ett varmt välkomnande och möjlighet att skissa upp ett nytt kök tillsammans med en köksexpert. Detta ger dig en helhet och ett färdigt pris skräddarsytt efter dina behov och förväntningar.

Tänk på detta när du ska köpa ett nytt kök

När man börjar sitt projekt om nytt kök är planering det allra viktigaste. Ditt nya kök kommer du leva med väldigt länge så det är otroligt viktigt att du har tänkt igenom alla val.

Vad är du nöjd med i ditt nuvarande kök som du verkligen vill behålla? Saknar du något som du vill addera? Bra arbetsytor strävar man efter vid ritbordet, viktigt är ytan mellan häll och vask som blir hjärtat vid matlagningen. Det finns en stor mängd av bänkskivor. Det som styr ditt val, förutom det rent estetiska, är hur tålig bänkskiva du vill ha. Tänk igenom alla detaljer så noga som möjligt för att det ska bli smidigare och precis som du vill ha det när du ska bygga nytt kök.

Har du koll på den gyllene triangeln? Det är extremt viktigt att tänka på när du bygger nytt kök. Gyllene triangeln är där spis, diskho och kyl är placerad för att få till ett bra flöde i ett nytt kök. Våra köksritare är självklart experter på att veta vart man ska placera ut dessa för att få ett bra flöde i ett nytt kök.

Vad kostar ett nytt kök?

Det finns inget exakt svar på vad ett nytt kök kostar. Allting handlar om materialval, extraval, typ av köksluckor, storlek etc. det som kan vara bra att veta är att när vi lämnar ut offerter på nytt kök så är det inklusive all montering och arbete enligt önskemål.

Att också tänka på när du bygger nytt kök är elen och belysningen. Vid planering av nytt kök finns större möjligheter att placera el på önskat sätt. Underväggskåp, på vägg eller i bänkskivan. Glöm inte bort mysbelysningen i ett nytt kök, när man lagat klart middagen vill man sätta sig till bords och kunna sänka ner belysningen en aning. För att justera det efter dina behov är en dimmer bästa lösningen.

Som ni kan läsa finns det mycket planering och detaljer att ha i åtanke när man ska bygga nytt kök, vi ser framemot att möta er och planera och skissa fram bästa planen för just ert nya dröm-kök.

Kontakta oss på 042-294722 eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. När du besöker vår butik i Helsingborg får du ett varmt välkomnande och möjlighet att skissa upp ett nytt kök tillsammans med en köksexpert. Detta ger dig en helhet och ett färdigt pris skräddarsytt efter dina behov och förväntningar.

Nytt kök
Köpa nytt kök

Startsida

Köksrenovering

Våra kök

Om oss

Köksinspiration

Kontakta oss

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Bänkskiva Helsingborg
Bänkskiva

Inspiration

Renovering av kök

Köksinspiration

Söker du inspiration till ett nytt kök?

Med inspirerande, sagolika och drömmiga köksbilder ger vi dig ideér som ska förverkligas. Det är ofta starten på något nytt där kök och köksinredning står i centrum för en framtida design. I vår köksinspiration delar vi med oss av kök från våra fantastiska leverantörer som ständigt tar fram nya innovativa designkök.

Här kan ni hitta era framtida köksluckor, inredningsdetaljer och bänkskivor. Perfekt underlag för er framtida köksrenovering. Ta med era visionära ideér till ett inbokat möte så gör vi dessa till verklighet med mer därtill. Vi vet vad som behövs vid en köksrenovering för att ni ska få ett funktionellt kök som passar vardagen perfekt!

Renovera köket

Från bloggen

Köksrenovering? Tips, steg för steg.

Vi har levererat kök i Helsingborg sedan slutet av 80-talet, det har bidragit till många nyttiga lärdomar som du får ta del av i denna artikel. Med ett stort engagemang delar kökskreatören Wendel med sig av sina erfarenheter kring vad du bör tänka på när en köksrenovering står för dörren. Vad kostar en köksrenovering? Hur länge håller ett kök? Vilka komplikationer kan uppstå vid en köksrenovering? 

Frågorna är många men det finns lösningar som får dig att hitta hopp i djungeln av kök. Vi finns alltid där om du har frågeställningar om din köksrenovering utan gedigna svar. Ring eller besök oss i vår köksbutik så får du information med över 30 års erfarenhet. 

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.