Köksluckor

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Man kan piffa upp sitt kök och få ett nytt utseende enbart med att ändra sina köksluckor. Viktigt att tänka på är dock att man måste vara säker på att själva stommen fortfarande är av bra kvalitet eftersom köksluckor generellt är dyrare var för sig än om man investerar i ett komplettkök. Det är såklart många frågor när man ska välja köksluckor, vilka köksluckor ska man välja? Vad kostar nya köksluckor? Och hur går det egentligen till?

Kontakta oss på 042-294722 eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. Vi börjar alltid med ett enkelt platsbesök i Helsingborg med omnejd. För att få en klar bild av dina önskemål och möjligheter innan vi byter ut dina köksluckor.

Köksluckor – Vi hjälper dig att hitta nya!

Som nämnt ovan så måste man starta med att kontrollera att sina stommar i sitt nuvarande kök är av god kvalitet. Är de det då kan man gå vidare och hitta de köksluckor som passar just ditt önskemål. Man kan också börja fundera över om man vill ha standardmått på sina köksluckor eller om man skulle vilja måttanpassa köksluckorna och göra skräddarsydda lösningar. Vi på WM Kök o Bad har lång erfarenhet av detta och vi hjälper dig gärna med att skräddarsy och förändra ditt kök på bästa möjliga sett.

Välj rätt stil på köksluckorna

Är stilen med lantlig? Är det ett mer modernt kök med släta köksluckor som du är ute efter? Viktigt att fundera över hur resten av stilen är i rummen intill köket så att man får ett enhetligt intryck och att köket smälter in i resten av huset och att de går i samma stil. När man bestämt sig för vilken stil man vill ha på sina köksluckor är det dags att börja fundera på vilken färg de ska vara i. Enbart genom att förändra färgen på sina köksluckor kan göra ett väldigt lyft för hela kökets helhet. Viktigt när man väljer färg till sina köksluckor är att också ha i åtanke hur ljusinsläppet är till köket, är det ett väldigt mörkt kök eller har vi ett bra ljusinsläpp?

Välj rätt beslag till dina nya köksluckor

Om man väljer köksluckor med integrerat eller fräst handtag behöver man inte tänka på detta men annars måste man komplettera sina nya köksluckor med nya beslag.

Här måste man också tänka på vilken stil man valde på köksluckorna, går vi mer mot det lantliga hållet, retro, eller moderna? Det finns mängder med olika beslag att välja mellan och vi på WM Kök o Bad har många att visa upp i vårt showroom.

Som ni kan läsa så är det många olika saker man ska tänka på innan man byter köksluckor. Kom in till oss med dina funderingar så hjälper vi dig att få fram den bästa lösningen till ditt kök.

Köksluckor

Startsida

Köksrenovering

Köksluckor

Bänkskiva

Våra kök

Om oss

Köksinspiration

Kontakta oss

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Bänkskiva Helsingborg
Bänkskiva

Inspiration

Renovering av kök

Köksinspiration

Söker du inspiration till ett nytt kök?

Med inspirerande, sagolika och drömmiga köksbilder ger vi dig ideér som ska förverkligas. Det är ofta starten på något nytt där kök och köksinredning står i centrum för en framtida design. I vår köksinspiration delar vi med oss av kök från våra fantastiska leverantörer som ständigt tar fram nya innovativa designkök.

Här kan ni hitta era framtida köksluckor, inredningsdetaljer och bänkskivor. Perfekt underlag för er framtida köksrenovering. Ta med era visionära ideér till ett inbokat möte så gör vi dessa till verklighet med mer därtill. Vi vet vad som behövs vid en köksrenovering för att ni ska få ett funktionellt kök som passar vardagen perfekt!

Renovera köket

Från bloggen

Ska du skaffa nytt kök? Tips, steg för steg.

Vi har levererat kök sedan slutet av 80-talet, det har bidragit till många nyttiga lärdomar som du får ta del av i denna artikel. Med ett stort engagemang delar kökskreatören Wendel med sig av sina erfarenheter kring vad du bör tänka på när ett nytt kök står för dörren. Vad kostar det? Hur länge håller ett kök? Vilka komplikationer kan uppstå? 

Frågorna är många men det finns lösningar som får dig att hitta hopp i djungeln av kök. Vi finns alltid där om du har frågeställningar utan gedigna svar. Ring eller besök oss i vår köksbutik så får du information med över 30 års erfarenhet. 

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.