Köksrenovering Helsingborg

Säker köksrenovering med trygghet i fokus

Köksrenovering i Helsingborg med helheten i fokus. Vi kan göra om ditt kök från grunden med erfarna elektriker, rörmokare, målare och byggare. Det bidrar till en säker och trygg köksrenovering där alla garantier finns samlat på ett och samma ställe. Med köksrenovering i grunden har vi på WM Kök & Bad i Helsingborg, utvecklat verksamheten till en specialiserad köksbutik som hjälper dig hela vägen, från köksrenovering av befintligt kök till inhandling av ett helt nytt. Vi byter ut dina köksluckor, installerar bänkskivor, åtgärdar ditt köksgolv, skräddarsyr din elektricitet och får vatten/avlopp att rinna rätt.

Kontakta oss på 042-294722 eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. Vi börjar alltid med ett enkelt platsbesök i Helsingborg med omnejd. För att få en klar bild av dina önskemål och möjligheter innan vi utför en köksrenovering och sätter priset.

Vi kan genomföra hela din köksrenovering

Vi kan renovera hela eller delar av ditt kök

Ska du utföra en köksrenovering av hela eller delar av ditt kök? Vi gör allt från att bara byta ut köksluckor eller bänkskivor till fullt utförd köksrenovering med golv, väggar, köksmontering, elektricitet och vvs. Med oss få du en trygg och erfaren köksleverantör med över 30 års erfarenhet av köksrenovering. 

Vi har följande köksexperter:

  • Certifierade elektriker
  • Rörläggare (Säker vatteninstallation).
  • Kökssnickare
  • Målare
  • Golvläggare

Vi säljer, renoverar och monterar kök med ursvensk och italiensk design. Våra kök håller hög kvalitet med elegant utförande. Välj mellan moderna eller klassiska varianter från välkända varumärken som ständigt tar fram nya innovativa kökslösningar.

Byta köksluckor?

Vi byter dina köksluckor effektivt

Är det dags att byta köksluckor? Vi har utfört köksrenoveringar i Helsingborg sedan slutet på 80-talet och ofta är det nya köksluckor som kan lyfta ett helt hem. Med erkända köksleverantörer som Arredo3, Länghemskök och Woodrich, hjälper vi dig att hitta rätt kökslucka och byter ut de gamla.

Du kan välja mellan ett stort urval av köksluckor i alla typer av utföranden från svenska och italienska varumärken. En köksrenovering börjar ofta med en idé och vision, vi realiserar helheten och ser till så att du som kund är säker och nöjd med resultatet. Med duktiga kökssnickare får du ett kök som känns fräscht och stilrent på nytt – utan komplikationer. 

Vi på WM Kök & Bad i Helsingborg sätter alltid kunden i centrum. Med ett snabbt och kostnadsfritt platsbesök för att kolla över befintliga köksluckor, mått och generell projektomfattning kan vi sätta ett pris med nya luckor, monterat och klart.

Läs mer om köksluckor.

Byta bänkskiva?

Vi levererar och monterar din bänkskiva

Ska du skaffa en ny bänkskiva till ditt kök? På WM kök och bad har vi monterat och levererat 100-tals bänkskivor med mycket goda resultat. Vi sätter kvalitén högst med välkända leverantörer som Dekker med sina högkvalitativa bänkskivor i natursten och kvartskomposit. Hos oss kan du välja mellan sten i ett stort granit-, marmor- och kompositsortiment. Besök oss i vår butik i Helsingborg, där kan du känna och se hur bänkskivorna ser ut i verkligheten.

Bänkskivor är en viktig inredningsdetalj vid en köksrenovering som sätter en stor prägel på kökets design. För att montera en bänkskiva på rätt sätt krävs ett tränat öga med avancerade mätverktyg. Vi kommer alltid ut och gör ett noggrant platsbesök innan köksrenoveringen startar för att säkerställa att ditt hem har rätt förutsättningar för stentyp och storlek. Bänkskivorna är väldigt tunga, kräver ordentligt med plats och rätt lyftverktyg för att ta sig in i hemmet utan komplikationer.

Läs mer om Bänkskiva.

Referenser

Köksrenovering Helsingborg
Köksrenovering

Startsida

Köksrenovering

Köksluckor

Bänkskiva

Våra kök

Om oss

Köksinspiration

Kontakta oss

[contact-form-7 404 "Hittades inte"]
Bänkskiva Helsingborg
Bänkskiva

Inspiration

Renovering av kök

Köksinspiration

Söker du inspiration till ett nytt kök?

Med inspirerande, sagolika och drömmiga köksbilder ger vi dig ideér som ska förverkligas. Det är ofta starten på något nytt där kök och köksinredning står i centrum för en framtida design. I vår köksinspiration delar vi med oss av kök från våra fantastiska leverantörer som ständigt tar fram nya innovativa designkök.

Här kan ni hitta era framtida köksluckor, inredningsdetaljer och bänkskivor. Perfekt underlag för er framtida köksrenovering. Ta med era visionära ideér till ett inbokat möte så gör vi dessa till verklighet med mer därtill. Vi vet vad som behövs vid en köksrenovering för att ni ska få ett funktionellt kök som passar vardagen perfekt!

Renovera köket

Från bloggen

Köksrenovering? Tips, steg för steg.

Vi har levererat kök i Helsingborg sedan slutet av 80-talet, det har bidragit till många nyttiga lärdomar som du får ta del av i denna artikel. Med ett stort engagemang delar kökskreatören Wendel med sig av sina erfarenheter kring vad du bör tänka på när en köksrenovering står för dörren. Vad kostar en köksrenovering? Hur länge håller ett kök? Vilka komplikationer kan uppstå vid en köksrenovering? 

Frågorna är många men det finns lösningar som får dig att hitta hopp i djungeln av kök. Vi finns alltid där om du har frågeställningar om din köksrenovering utan gedigna svar. Ring eller besök oss i vår köksbutik så får du information med över 30 års erfarenhet. 

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.