Köksrenovering Helsingborg

Vi utför köksrenovering i Helsingborg. Vi har erfarna elektriker, rörmokare, målare och byggare. 

Köksrenovering i Helsingborg med WM Kök & Bad

Med köksrenovering i grunden har vi på WM Kök & Bad i Helsingborg, utvecklat verksamheten till en specialiserad köksbutik som hjälper dig hela vägen, från köksrenovering av befintligt kök till inhandling av ett helt nytt. Vi byter ut dina köksluckor, installerar bänkskivor, åtgärdar ditt köksgolv, skräddarsyr din elektricitet och får vatten/avlopp att rinna rätt.

Kontakta oss på 042-294722 eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. Vi börjar alltid med ett enkelt platsbesök i Helsingborg med omnejd. För att få en klar bild av dina önskemål och möjligheter innan vi utför en köksrenovering och sätter priset.

Vi har följande köksexperter i Helsingborg:

Certifierade elektriker

Med certifierade elektriker får du en säker och professionell elinstallation av spis, kyl, frys, ugn, belysning etc. i köket.

Auktoriserade Rörmokare (Säkert vatten)

Med auktoriserade rörmokare certifierade med säker vatten behöver du inte oroa dig för feldragningar och reklamationer som kostar. Garantin håller!

Kökssnickare

Hos oss får du en snickare som är expert på köksrenovering. Vi monterar köksluckor, sätter bänkskivor och kontrollerar ventilationen.

Målare

Våra målare kommer med tips på färger som passar resten av köket. Vi utför sedan målningen på ett professionellt och tryggt sätt.

Golvläggare

Våra golvläggare hjälper dig att montera ett nytt köksgolv. De kan även förbättra ett befintligt med slip och olja efter dina preferenser.

Tänk på detta nära du ska renovera ditt kök!

Att renovera köket är en stor investering. Ett välplanerat kök kan göra så stor skillnad i hur du trivs i ditt hem och hur mycket du njuter av att laga mat och umgås med familj och vänner. 

Tänk på detaljerna

När du planerar din köksrenovering är det viktigt att tänka på alla detaljer för att skapa en funktionell och stilren design som passar dina behov och livsstil. Vi på WM Kök o Bad har över 30 års erfarenhet av köksrenoveringar och kan hjälpa dig att välja rätt material och design för att skapa det kök du alltid har drömt om. Våra köksexperter kan hjälpa dig med allt från val av bänkskivor och färger till öppen planlösning och köksö. 

Arbeta inom din budget

Vi förstår vikten av att ha kontroll över kostnaderna och att arbeta inom din budget. Vi kan erbjuda ett brett utbud av köksmaterial i olika prisklasser, så att du kan välja det som passar din plånbok utan att kompromissa med kvaliteten. Vi kan skapa en köksrenovering som är anpassad efter din budget, samtidigt som vi ser till att du får ett kök som du kommer att trivas med under många år framöver.

Skräddarsydda lösningar

Vi på WM Kök o Bad skapar skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål. När du besöker oss får du möjlighet att skissa upp ditt nya kök tillsammans med en av våra köksexperter. Vi tar oss tid att skapa en individuell plan för dina behov och önskemål och vi strävar alltid efter att göra dig som kund nöjd. Vi lämnar alltid ut offerter inklusive all montering och arbete enligt önskemål, så att du vet exakt vad du får och vad det kommer att kosta.

Kontakta oss för en köksrenovering i Helsingborg

Tveka inte att kontakta eller besöka oss på WM Kök o Bad om du behöver hjälp med en köksrenovering i Helsingborg eller dess omgivningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömkök och att göra din investering i ditt hem och din livskvalitet. Vi är stolta över att leverera högsta kvalitet på våra köksrenoveringar och att se till att våra kunder är nöjda. Låt oss hjälpa dig att skapa ett kök som du kommer att älska att spendera tid i.

Ska du byta bänkskiva?

Ska du skaffa en ny bänkskiva till ditt kök? På WM kök och bad har vi monterat och levererat 100-tals bänkskivor med mycket goda resultat. Vi sätter kvalitén högst med välkända leverantörer som Dekker med sina högkvalitativa bänkskivor i natursten och kvartskomposit. Hos oss kan du välja mellan sten i ett stort granit-, marmor- och kompositsortiment. Besök oss i vår butik i Helsingborg, där kan du känna och se hur bänkskivorna ser ut i verkligheten.

Bänkskivor är en viktig inredningsdetalj vid en köksrenovering som sätter en stor prägel på kökets design. För att montera en bänkskiva på rätt sätt krävs ett tränat öga med avancerade mätverktyg. Vi kommer alltid ut och gör ett noggrant platsbesök innan köksrenoveringen startar för att säkerställa att ditt hem har rätt förutsättningar för stentyp och storlek. Bänkskivorna är väldigt tunga, kräver ordentligt med plats och rätt lyftverktyg för att ta sig in i hemmet utan komplikationer.

Läs mer om Bänkskiva.

Ska du byta köksluckor?

Är det dags att byta köksluckor? Vi har utfört köksrenoveringar i Helsingborg sedan slutet på 80-talet och ofta är det nya köksluckor som kan lyfta ett helt hem. Med erkända köksleverantörer som Arredo3, Länghemskök och Woodrich, hjälper vi dig att hitta rätt kökslucka och byter ut de gamla.

Du kan välja mellan ett stort urval av köksluckor i alla typer av utföranden från svenska och italienska varumärken. En köksrenovering börjar ofta med en idé och vision, vi realiserar helheten och ser till så att du som kund är säker och nöjd med resultatet. Med duktiga kökssnickare får du ett kök som känns fräscht och stilrent på nytt – utan komplikationer. 

Vi på WM Kök & Bad i Helsingborg sätter alltid kunden i centrum. Med ett snabbt och kostnadsfritt platsbesök för att kolla över befintliga köksluckor, mått och generell projektomfattning kan vi sätta ett pris med nya luckor, monterat och klart.

Här får du tips på köksinredning som behövs

Här får du tips på köksinredning som behövs

Vilken köksinredning passar bäst till just ert drömkök? Det är viktigt att vi förstår dina behov och önskemål för att kunna anpassa rätt köksinredning för just ert kök. Vi vill att ni ska kunna utnyttja varje utrymme på bästa sätt och få ett bra arbetssätt i köket....

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Man kan piffa upp sitt kök och få ett nytt utseende enbart med att ändra sina köksluckor. Viktigt att tänka på är dock att man måste vara säker på att själva stommen fortfarande är av bra kvalitet eftersom köksluckor generellt är dyrare var för sig än om man...

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Köket har blivit mer och mer själva hjärtat i de svenska hemmen. Vi vill använda det som en gemensam plats att hänga vid och umgås under tiden som man lagar mat. Självklart blir utseendet otroligt viktigt då, vi vill ha en attraktiv plats då det är i just köket som vi...

Renovera köket
Renovering av kök
Renovera köket
Kök
Köksinspiration

Söker du inspiration till köket?

Med inspirerande, sagolika och drömmiga köksbilder ger vi dig ideér som ska förverkligas. Det är ofta starten på något nytt där kök och köksinredning står i centrum för en framtida design. I vår köksinspiration delar vi med oss av kök från våra fantastiska leverantörer som ständigt tar fram nya innovativa designkök.

Här kan ni hitta era framtida köksluckor, inredningsdetaljer och bänkskivor. Ta med era visionära ideér till ett inbokat möte så gör vi dessa till verklighet med mer därtill. Vi vet vad som behövs för att ni ska få ett funktionellt kök som passar vardagen perfekt!

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.