Köksrenovering i Landskrona

Går ni i köksrenoveringstankar och bor i Landskrona med omnejd? Vi på WM Kök o Bad har många års erfarenhet av köksrenoveringar och vi har många nöjda kunder inom Landskronaområdet.

Vad är viktigt att tänka på när man går i köksrenoveringstankar?

Planeringen av ert kök är verkligen A och O, ett välplanerat kök kan göra så stor skillnad. Ofta säger man att köket är hjärtat i hela huset och om man tänker efter så stämmer det verkligen. Man spenderar väldigt mycket tid i köket och det är just här man har möjlighet till att skapa en trevlig yta att umgås och njuta på.

När du ska börja planera din renovering av kök rekommenderar vi att man kollar igenom sin planlösning på hela huset. Har du möjlighet att ta in en köksö i ditt nya kök? Kan en vägg slås ut för att få en mer öppen planlösning? Välgenomtänkta detaljer och idéer är det som skiljer kök från kök.

Vi på WM Kök o Bad har över 30 års erfarenhet i köksbranschen och vi har många kunder runtom i Landskrona området, för oss är det viktigt att du som kund ska vara nöjd i många år framöver. När du besöker oss får du ett varmt välkomnande och möjlighet att skissa upp ett nytt kök tillsammans med en köksexpert. Detta ger dig en helhet och ett färdigt pris skräddarsytt efter dina behov och förväntningar. När vi lämnar ut offerter så är det alltid inklusive all montering och arbete enligt önskemål.

Välkomna att kontakta eller besöka oss på WM Kök o Bad om du går i köksrenoveringstankar eller bara vill besöka oss för lite ny inspiration till kommande renoveringar.

Vi har följande köksexperter:

Certifierade elektriker

Med certifierade elektriker får du en säker och professionell elinstallation av spis, kyl, frys, ugn, belysning etc. i köket.

Auktoriserade Rörmokare (Säkert vatten)

Med auktoriserade rörmokare certifierade med säker vatten behöver du inte oroa dig för feldragningar och reklamationer som kostar. Garantin håller!

Kökssnickare

Hos oss får du en snickare som är expert på köksrenovering. Vi monterar köksluckor, sätter bänkskivor och kontrollerar ventilationen.

Målare

Våra målare kommer med tips på färger som passar resten av köket. Vi utför sedan målningen på ett professionellt och tryggt sätt.

Golvläggare

Våra golvläggare hjälper dig att montera ett nytt köksgolv. De kan även förbättra ett befintligt med slip och olja efter dina preferenser.

Här får du tips på köksinredning som behövs

Här får du tips på köksinredning som behövs

Vilken köksinredning passar bäst till just ert drömkök? Det är viktigt att vi förstår dina behov och önskemål för att kunna anpassa rätt köksinredning för just ert kök. Vi vill att ni ska kunna utnyttja varje utrymme på bästa sätt och få ett bra arbetssätt i köket....

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Man kan piffa upp sitt kök och få ett nytt utseende enbart med att ändra sina köksluckor. Viktigt att tänka på är dock att man måste vara säker på att själva stommen fortfarande är av bra kvalitet eftersom köksluckor generellt är dyrare var för sig än om man...

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Köket har blivit mer och mer själva hjärtat i de svenska hemmen. Vi vill använda det som en gemensam plats att hänga vid och umgås under tiden som man lagar mat. Självklart blir utseendet otroligt viktigt då, vi vill ha en attraktiv plats då det är i just köket som vi...

Renovera köket
Renovering av kök
Renovera köket
Kök
Köksinspiration

Söker du inspiration till köket?

Med inspirerande, sagolika och drömmiga köksbilder ger vi dig ideér som ska förverkligas. Det är ofta starten på något nytt där kök och köksinredning står i centrum för en framtida design. I vår köksinspiration delar vi med oss av kök från våra fantastiska leverantörer som ständigt tar fram nya innovativa designkök.

Här kan ni hitta era framtida köksluckor, inredningsdetaljer och bänkskivor. Ta med era visionära ideér till ett inbokat möte så gör vi dessa till verklighet med mer därtill. Vi vet vad som behövs för att ni ska få ett funktionellt kök som passar vardagen perfekt!

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.