Köksrenovering Lund

Köksrenovering med WM Kök o Bad

Att renovera köket är en stor investering i ditt hem. Ett välplanerat kök kan göra så stor skillnad i hur du trivs i ditt hem och hur mycket du njuter av att laga mat och umgås med familj och vänner. Om du bor i Lund och funderar på en köksrenovering, kan WM Kök o Bad hjälpa dig att skapa ett kök som både är praktiskt och estetiskt tilltalande.

Tänk på detaljerna

När du planerar din köksrenovering är det viktigt att tänka på alla detaljer för att skapa en funktionell och stilren design som passar dina behov och livsstil. Vi på WM Kök o Bad har över 30 års erfarenhet av köksrenoveringar och kan hjälpa dig att välja rätt material och design för att skapa det kök du alltid har drömt om. Våra köksexperter kan hjälpa dig med allt från val av bänkskivor och färger till öppen planlösning och köksö. 

Arbeta inom din budget

Vi förstår vikten av att ha kontroll över kostnaderna och att arbeta inom din budget. Vi kan erbjuda ett brett utbud av köksmaterial i olika prisklasser, så att du kan välja det som passar din plånbok utan att kompromissa med kvaliteten. Vi kan skapa en köksrenovering som är anpassad efter din budget, samtidigt som vi ser till att du får ett kök som du kommer att trivas med under många år framöver.

Skräddarsydda lösningar

Vi på WM Kök o Bad skapar skräddarsydda lösningar som passar dina behov och önskemål. När du besöker oss får du möjlighet att skissa upp ditt nya kök tillsammans med en av våra köksexperter. Vi tar oss tid att skapa en individuell plan för dina behov och önskemål och vi strävar alltid efter att göra dig som kund nöjd. Vi lämnar alltid ut offerter inklusive all montering och arbete enligt önskemål, så att du vet exakt vad du får och vad det kommer att kosta.

Kontakta oss för en köksrenovering i Lund

Tveka inte att kontakta eller besöka oss på WM Kök o Bad om du behöver hjälp med en köksrenovering i Lund eller dess omgivningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömkök och att göra din investering i ditt hem och din livskvalitet. Vi är stolta över att leverera högsta kvalitet på våra köksrenoveringar och att se till att våra kunder är nöjda. Låt oss hjälpa dig att skapa ett kök som du kommer att älska att spendera tid i.

Vi har följande köksexperter:

Certifierade elektriker

Med certifierade elektriker får du en säker och professionell elinstallation av spis, kyl, frys, ugn, belysning etc. i köket.

Auktoriserade Rörmokare (Säkert vatten)

Med auktoriserade rörmokare certifierade med säker vatten behöver du inte oroa dig för feldragningar och reklamationer som kostar. Garantin håller!

Kökssnickare

Hos oss får du en snickare som är expert på köksrenovering. Vi monterar köksluckor, sätter bänkskivor och kontrollerar ventilationen.

Målare

Våra målare kommer med tips på färger som passar resten av köket. Vi utför sedan målningen på ett professionellt och tryggt sätt.

Golvläggare

Våra golvläggare hjälper dig att montera ett nytt köksgolv. De kan även förbättra ett befintligt med slip och olja efter dina preferenser.

Här får du tips på köksinredning som behövs

Här får du tips på köksinredning som behövs

Vilken köksinredning passar bäst till just ert drömkök? Det är viktigt att vi förstår dina behov och önskemål för att kunna anpassa rätt köksinredning för just ert kök. Vi vill att ni ska kunna utnyttja varje utrymme på bästa sätt och få ett bra arbetssätt i köket....

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Man kan piffa upp sitt kök och få ett nytt utseende enbart med att ändra sina köksluckor. Viktigt att tänka på är dock att man måste vara säker på att själva stommen fortfarande är av bra kvalitet eftersom köksluckor generellt är dyrare var för sig än om man...

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Köket har blivit mer och mer själva hjärtat i de svenska hemmen. Vi vill använda det som en gemensam plats att hänga vid och umgås under tiden som man lagar mat. Självklart blir utseendet otroligt viktigt då, vi vill ha en attraktiv plats då det är i just köket som vi...

Renovera köket
Renovering av kök
Renovera köket
Kök
Köksinspiration

Söker du inspiration till köket?

Med inspirerande, sagolika och drömmiga köksbilder ger vi dig ideér som ska förverkligas. Det är ofta starten på något nytt där kök och köksinredning står i centrum för en framtida design. I vår köksinspiration delar vi med oss av kök från våra fantastiska leverantörer som ständigt tar fram nya innovativa designkök.

Här kan ni hitta era framtida köksluckor, inredningsdetaljer och bänkskivor. Ta med era visionära ideér till ett inbokat möte så gör vi dessa till verklighet med mer därtill. Vi vet vad som behövs för att ni ska få ett funktionellt kök som passar vardagen perfekt!

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.