Hitta ditt nya kök hos oss

​Köp nytt kök från välkända märken

Vi på WM Kök o Bad står redo att hjälpa dig med nytt kök. Vi erbjuder nya kök från Arredo3 och Länghems kök. Vi har allt du behöver. Du kan också få hjälp med hur det är bäst att gå tillväga för att genomföra förändringarna.

BEsök oss i butiken

WM Kök o Bad är en butik som ligger belägen i Ramlösa i Helsingborg. Vi är experter på köks- och badrumsinredning.

Specialister på renovering av kök och badrum

Vi på WM Kök o Bad är en butik som specialiserat oss på renovering av kök och badrum. Så om det är dags att köpa nytt kök så erbjuder vi på WM kök o bad även montering och anpassning av ditt nya kök i Helsingborg.

Kök är inte som vilket annat rum som helst. Det är ett rum som kräver lite extra när det kommer till inredning. Det är nämligen inte utseendet som är det viktigaste i det här rummet utan funktionaliteten. Det gäller att hitta en anpassad lösning för ditt nya kök. Att anpassa inredningen efter hur köket är format och inte minst också till just dina önskemål.

​Vi är noga med funktionalitet. Det ska inte vara för stort utrymme mellan köket och kylskåpet och det är även viktigt att det finns stor plats för dina kastruller och grytor.

​Välkommen in till oss på WM Kök o Bad i Helsingborg idag eller kontakta oss på 042-294722 eller mejla till info@wmkokobad.com

Virginia

Siria

Gioiosa

Ellips – Ek

Dover – Svart

Torpa – ask antracitgrå

Kontakta oss för mer information

reCAPTCHA krävs.