WM Kök & Bad – kvalitetskök sedan 1989

WM Kök o Bad har hjälpt sina kunder att förverkliga köksdrömmar sedan 1989 – Med ett stort engagemang och kunskap kan kunden alltid känna sig trygg och hörd.

Vi på WM Kök o Bad hjälper er med att skapa en exklusiv lösning på era kök och inredningsplaner. Allting startar med en dröm och en skiss om ett nytt modernt kök. Michael på WM Kök o Bad har hjälpt kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Med ett stort engagemang och kunskap kan kunden alltid känna sig trygg och hörd.

I vår köksbutik i Helsingborg kan du hitta inredningsdetaljer, bänkskivor, köksluckor och allt annat som krävs för ett modernt och nytt kök. Med mer än 30 år i branschen vet vi vilken inredning som behövs i ett nytt kök och för att du som kund ska vara nöjd i många år framöver.

Det handlar inte bara om design och elegans utan även funktionalitet och enkelhet. När du besöker oss får du ett varmt välkomnande och möjlighet att skissa upp ett nytt kök tillsammans med en köksexpert. Detta ger dig en helhet och ett färdigt pris skräddarsytt efter dina behov och förväntningar.

Besök oss:

Du hittar vår butik belägen i Ramlösa på Gravörgatan 13 utanför Helsingborg. Där kan du hitta utställda kök från eleganta varumärken.

Öppettider:

Måndag – Fredag (13-18)
Lördag (10-13)
Övriga tider enligt överenskommelse

Här får du tips på köksinredning som behövs

Här får du tips på köksinredning som behövs

Vilken köksinredning passar bäst till just ert drömkök? Det är viktigt att vi förstår dina behov och önskemål för att kunna anpassa rätt köksinredning för just ert kök. Vi vill att ni ska kunna utnyttja varje utrymme på bästa sätt och få ett bra arbetssätt i köket....

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

Man kan piffa upp sitt kök och få ett nytt utseende enbart med att ändra sina köksluckor. Viktigt att tänka på är dock att man måste vara säker på att själva stommen fortfarande är av bra kvalitet eftersom köksluckor generellt är dyrare var för sig än om man...

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Köket har blivit mer och mer själva hjärtat i de svenska hemmen. Vi vill använda det som en gemensam plats att hänga vid och umgås under tiden som man lagar mat. Självklart blir utseendet otroligt viktigt då, vi vill ha en attraktiv plats då det är i just köket som vi...

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.