Ska du köpa, byta eller hitta nya köksluckor?

sep 7, 2021

Man kan piffa upp sitt kök och få ett nytt utseende enbart med att ändra sina köksluckor. Viktigt att tänka på är dock att man måste vara säker på att själva stommen fortfarande är av bra kvalitet eftersom köksluckor generellt är dyrare var för sig än om man investerar i ett komplettkök.

Det är såklart många frågor när man ska välja köksluckor, vilka köksluckor ska man välja? Vad kostar nya köksluckor? Och hur går det egentligen till?

Kontakta oss på 042-294722 eller fyll i vårt kontaktformulär med specifikationer. Vi börjar alltid med ett enkelt platsbesök i Helsingborg med omnejd. För att få en klar bild av dina önskemål och möjligheter innan vi byter ut dina köksluckor.

Köksluckor

Köksluckor – Vi hjälper dig att hitta nya!

Som nämnt ovan så måste man starta med att kontrollera att sina stommar i sitt nuvarande kök är av god kvalitet. Är de det då kan man gå vidare och hitta de köksluckor som passar just ditt önskemål. Man kan också börja fundera över om man vill ha standardmått på sina köksluckor eller om man skulle vilja måttanpassa köksluckorna och göra skräddarsydda lösningar. Vi på WM Kök o Bad har lång erfarenhet av detta och vi hjälper dig gärna med att skräddarsy och förändra ditt kök på bästa möjliga sett.

Välj rätt stil på köksluckorna

Är stilen med lantlig? Är det ett mer modernt kök med släta köksluckor som du är ute efter? Viktigt att fundera över hur resten av stilen är i rummen intill köket så att man får ett enhetligt intryck och att köket smälter in i resten av huset och att de går i samma stil. När man bestämt sig för vilken stil man vill ha på sina köksluckor är det dags att börja fundera på vilken färg de ska vara i. Enbart genom att förändra färgen på sina köksluckor kan göra ett väldigt lyft för hela kökets helhet. Viktigt när man väljer färg till sina köksluckor är att också ha i åtanke hur ljusinsläppet är till köket, är det ett väldigt mörkt kök eller har vi ett bra ljusinsläpp?

Välj rätt beslag till dina nya köksluckor

Om man väljer köksluckor med integrerat eller fräst handtag behöver man inte tänka på detta men annars måste man komplettera sina nya köksluckor med nya beslag.

Här måste man också tänka på vilken stil man valde på köksluckorna, går vi mer mot det lantliga hållet, retro, eller moderna? Det finns mängder med olika beslag att välja mellan och vi på WM Kök o Bad har många att visa upp i vårt showroom.

Som ni kan läsa så är det många olika saker man ska tänka på innan man byter köksluckor. Kom in till oss med dina funderingar så hjälper vi dig att få fram den bästa lösningen till ditt kök.

Våra tjänster

Följ oss på sociala medier

Kontaktinformation

Telefon: 042-29 47 22
Mejl: info@wmkokobad.com

Firmainformation

WM Kök o Bad
Orgnummer: 969691-3319
Gravörgatan 13 253 60 Ramlösa

Ring Michael så gör han en skiss av ditt drömkök

Allting startar med en dröm om ett nytt modernt kök. Michael har hjälpt våra kunder att förverkliga dessa drömmar sedan 1989 – Han vet vad som krävs.

Här får du tips på köksinredning som behövs

Här får du tips på köksinredning som behövs

Vilken köksinredning passar bäst till just ert drömkök? Det är viktigt att vi förstår dina behov och önskemål för att kunna anpassa rätt köksinredning för just ert kök. Vi vill att ni ska kunna utnyttja varje utrymme på bästa sätt och få ett bra arbetssätt i köket....

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Ska du köpa, byta eller hitta en ny bänkskiva?

Köket har blivit mer och mer själva hjärtat i de svenska hemmen. Vi vill använda det som en gemensam plats att hänga vid och umgås under tiden som man lagar mat. Självklart blir utseendet otroligt viktigt då, vi vill ha en attraktiv plats då det är i just köket som vi...

Ska du skaffa nytt kök? Tänk på detta!

Ska du skaffa nytt kök? Tänk på detta!

När man har bestämt sig för att bygga ett nytt kök står man inför en stor utmaning, självklart en väldigt rolig utmaning. Det är många detaljer och val man behöver tänka igenom innan man står i ett nytt kök och kan njuta fullt ut. Vi på WM Kök o Bad har försökt att...